Saturday, May 26, 2018
Home > Φωτορεπορταζ > Κοινωνια > Ποιος θα είναι φέτος ο «Slimmer of the Year» του «Cambridge Weight Plan».
ΚοινωνιαΦωτορεπορταζ

Ποιος θα είναι φέτος ο «Slimmer of the Year» του «Cambridge Weight Plan».

Η  Cambridge Weight Plan  σας καλωσορίζει και σας ενημερώνει…

Αγαπητοί μας φίλοι φέτος θα έχουμε την τιμή να γιορτάσουμε για έβδομη συνεχόμενη χρονιά την εκδήλωση που έγινε πλέον θεσμός και δεν είναι άλλη από το Slimmer of the Year 2017! Το event που όλοι περιμένουμε θα διεξαχθεί στις 12 Μαΐου 2018 και όλοι οι υποψήφιοι περιμένουν να τους ψηφίσετε μέσα από την ιστοσελίδα μας. Οι διαγωνιζόμενοι ακολουθώντας πιστά το πρόγραμμα διατροφής της Cambridge Weight Plan και έχοντας επιμονή και υπομονή κατάφεραν να αποβάλλουν ότι τους βάραινε σωματικά και ψυχολογικά!

Γι΄αυτό το λόγο αξίζει να βραβευτούν για την προσπάθεια τους με την ψήφο σας, η οποία και θα καθορίσει τον καλύτερο αδυνατισμένο της χρονιάς! Φυσικά ο νικήτης θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας και στον Παγκόσμιο διαγωνισμό International Slimmer of the Year που θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο στην Αγγλία. Μην αργείτε λοιπόν ψηφίστε παρακάτω τον αγαπημένο σας Slimmer. Καλή επιτυχία σε όλους!

“Σημειώνεται ότι εκπρόσωπος του προγράμματος για την Ελλάδα είναι ο φετινός υποστηρικτής της ΑΕ Σπάρτη κ. Χρήστος Χρήστου.”

Για να ψηφίσετε πατήστε εδώ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *