Wednesday, June 6, 2018
Home > Video > Γιορτή κάστανου στη Καστάνιτσα…και εκπομπή “Τρέχα Γύρευε”.
VideoΚοινωνιαΠολιτισμοςΡεπορταζΦωτορεπορταζ

Γιορτή κάστανου στη Καστάνιτσα…και εκπομπή “Τρέχα Γύρευε”.

Με επιτυχία στέφθηκε και φέτος η γιορτή κάστανου που πραγματοποιήθηκε στο ορεινή και πανέμορφη  Καστάνιτσα Αρκαδίας το Σάββατο 28 Οκτωβρίου.

Ο πολιτιστικός σύλλογος αλλά και πλήθος εθελοντών και φίλων του χωριού κατάφεραν για άλλη μια φορά να κάνουν το όμορφο χωριό τους να έχει τόσο πολύ κόσμο που ήταν πλέον δύσκολο να τον διαχειριστούν.

Ο χώρος που πραγματοποιήθηκε η γιορτή ήταν εξαιρετικού κάλους μέσα στη φύση και ο συνδυασμός των ιδιαίτερων εδεσμάτων και της  μουσικής  έδιναν στους επισκέπτες την ευδιαθεσία αυτή που στο τέλος εκφράστηκε σε χορό μέχρι αργά το βράδυ.

Η κάμερα του Ionian channel ήταν εκεί,  και συγκεκριμένα η εκπομπή «Τρέχα Γύρευε» με παρουσιαστή το μοναδικό Άγγελο Σεβαστιάδη κάλυψε όλη την εκδήλωση από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Η παραγωγή της εκπομπής για την συγκεκριμένη γιορτή στήριξαν έμπρακτα οι καταγόμενοι από Καστάνιτσα σπαρτιάτες επιχειρηματίες Δημήτρης Μπάρδης , Ηλίας Μάρκου και Παντελής Λάτσης,  οποίοι από την πρώτη στιγμή και χωρίς κανένα ενδοιασμό όταν τους ζητήθηκε από την παραγωγή η συμπαράσταση για την πραγματοποίηση της εκπομπής με σκοπό την προβολή της γιορτής αλλά και γενικότερα του χωριού όπου και κατάγονται έδωσαν άμεσα το πράσινο φώς!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *