Wednesday, June 6, 2018
Home > Video > Εγκαίνια του νέου παλαιστικού συλλόγου “Λεωνίδας” στη Σπάρτη!
VideoΑθλητισμοςΡεπορταζΦωτορεπορταζ

Εγκαίνια του νέου παλαιστικού συλλόγου “Λεωνίδας” στη Σπάρτη!

Ένα νέο παλαιστικό σύλλογο με την επωνυμία «Λεωνίδας Πάλη» διαθέτει η Σπάρτη. Τα εγκαίνια λειτουργίας του συλλόγου, ο οποίος στεγάζεται σε αίθουσα επί της οδού Των 118 αρ. 43 στη Σπάρτη, τελέστηκαν το Σάββατο (21/10).

Ιδρυτής και επικεφαλής του συλλόγου είναι ο Απόστολος Μανουηλίδης, γνωστός πρωταθλητής πάλης. Ο Απόστολος Μανουηλίδης, ο οποίος διαμένει το τελευταίο διάστημα μόνιμα με την οικογένεια του στη Σπάρτη (σσ η σύζυγός του είναι από την περιοχή), είχε αποτελέσει μέλος της Εθνικής ομάδας και μάλιστα είχε φτάσει κοντά στην εξασφάλιση του «εισιτηρίου» συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο!

Τα εγκαίνια του νέου συλλόγου τέλεσε ο πανοσ. αρχιμανδρίτης, π. Σεραφείμ Κοσμάς, ενώ στην εκδήλωση παρευρέθηκε και βραβεύτηκε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Μαρία Πρεβολαράκη, η οποία είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο πρόσφατο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ελευθέρας πάλης που διεξήχθη τον Αύγουστο στο Παρίσι. Τη βράβευση της σπουδαίας αθλήτριας πραγματοποίησε ο δήμαρχος Σπάρτης κ. Βαγγέλης Βαλιώτης.

Το «παρών» έδωσαν νεαροί αθλητές που ανήκουν στο δυναμικό του συλλόγου, καθώς και συγγενείς και φίλοι των μελών του συλλόγου.  Πηγή κειμένου : Lakonikos.gr 

Δείτε δηλώσεις του Απόστολου Μανουηλίδη και της Μαρίας Πρεβολαράκη στην κάμερα του Lakonikos.gr και του Ionian Channel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *