Wednesday, November 29, 2017
Home > Φωτορεπορταζ > Αθλητισμος > Έχασε … αλλά κέρδισε τις εντυπώσεις η Σπάρτη!
ΑθλητισμοςΦωτορεπορταζ

Έχασε … αλλά κέρδισε τις εντυπώσεις η Σπάρτη!

Πρώτο επίσημο παιχνίδι ήταν σήμερα για την ομάδα της  Σπάρτης απέναντι στα Τρίκαλα για το κύπελλο Ελλάδος.

Το αποτέλεσμα δεν είναι πάντα και ο καθρέπτης του αγώνα, έτσι σήμερα η ομάδα της Σπάρτης μπορεί να έχασε αλλά κέρδισε στις εντυπώσεις!

Το πρώτο γκολ ήρθε για την ομάδα των Τρικάλων από κόρνερ στα πρώτα μόλις λεπτά, όπου πάγωσε για λίγο την ψυχολογία παικτών και κερκίδας.

Στην συνέχεια του παιχνιδιού η Σπάρτη άρχισε να βρίσκει το ρυθμό της και λίγο πριν το σφύριγμα του ημιχρόνου ισοφάρισε ενώ είχε και ευκαιρίες όπως το δοκάρι για να προηγηθεί και να πάει με ένα θετικότατο αποτέλεσμα στα αποδυτήρια πράγμα που δεν έγινε.

Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε πάλι την ομάδα της Σπάρτης να διεκδικεί τον αγώνα με φάσεις όπου θα μπορούσε πάλι να σημειωθεί το γκολ και να αλλάξει την τροπή του αγώνα.

Η ομάδα των Τρικάλων συντηρητική , προσεχτική στην άμυνα αλλά και τυχερή σε αρκετές φάσεις κράτησε την εστία  της ανέπαφη  και σε δύο λάθη της Σπάρτης στην άμυνα έγινε απλά το 1-3.

Οι φίλαθλοι της ομάδας στάθηκαν αξιοπρεπείς απέναντι στον πρώην προπονητή της ομάδας Σωτήρη Αντωνίου όπου κατά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο τον χειροκρότησαν και του ευχήθηκαν καλή πορεία.

Τέλος η κερκίδα θέλοντας να δείξει την αμέριστη συμπαράσταση στην ομάδα της Σπάρτης την χειροκρότησε μετά την λήξη του παιχνιδιού.

Τα σημάδια είναι πολύ θετικά  για την ομάδα της Σπάρτης  μετά την πρώτη αυτή εμφάνιση, που σίγουρα το άγχος της πρώτης εμφάνισης απέναντι στους φιλάθλους  δημιουργούσε μια βεβαρημένη ατμόσφαιρα!

Τα πηγαδάκια των φιλάθλων μετά το τέλος του αγώνα είχαν να κάνουν με θετικά σχόλια!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *