Saturday, September 16, 2017
Home > Video > Σπάρτη Παγκόσμια Πόλη… θεσμός και εξωστρέφεια ο στόχος!
VideoΚοινωνιαΠολιτισμοςΡεπορταζΦωτορεπορταζ

Σπάρτη Παγκόσμια Πόλη… θεσμός και εξωστρέφεια ο στόχος!

Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν οι βασικοί διοργανωτές του Φεστιβάλ «Σπάρτη: Παγκόσμια Πόλη» την Πέμπτη στις 12 ώρα στο κτήριο της περιφερειακής ενότητας Λακωνίας.(δείτε σχετικό βίντεο).

Επίσημος ιστότοπος για την ενημέρωση σας για το Φεσιβάλ στο Facebook

(https://www.facebook.com/festival.sparti.pagkosmiapoli/)

Σχετικό Δελτίο τύπου από την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας

Φεστιβάλ «Σπάρτη: Παγκόσμια Πόλη»
Η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας και ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Σπάρτης ο «Λεωνίδας», συνδιοργανώνουν το φεστιβάλ¨Σπάρτη:Παγκόσμια Πόλη¨ σε συνεργασία με πολλούς φορείς της πόλης και της Λακωνίας.

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο σε διάφορες περιοχές της πόλης.
Το Φεστιβάλ «Σπάρτη. Παγκόσμια Πόλη» του 2017 τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λακωνίας και ενισχύεται από τη συνεργασία του γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης.
Για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων συνεργάζονται εκατοντάδες εθελοντές που συμμετέχουν μέσα από 27 και πλέον Συλλογικούς Φορείς της Σπάρτης.
Είναι μια συλλογική η προσπάθεια της ιστορικής Σπάρτης να ξαναβρεί τη θέση της στον «χάρτη» της Πολιτισμικής ανέλιξης και της Τουριστικής ανάπτυξης.
¨Ολοι οι διοργανωτές δηλώνουν αποφασισμένοι κι έτοιμοι να δρομολογήσουν δράσεις και ενέργειες που θα δημιουργήσουν δυναμικές και πρωτότυπες παρεμβάσεις, σε συνεργασία με Θεσμούς και Φορείς που αντιλαμβάνονται το όραμα της Παγκόσμιας Σπάρτης.
Το Φεστιβάλ «Σπάρτη Παγκόσμια Πόλη» ξεκινά τον Σεπτέμβριο του 2017 τα πρώτα βήματά του και όλοι έχουν θέση σε αυτή την αποστολή.
Τα εγκαίνια θα τελεσθούν το Σάββατο 16/9 ώρα 20:00 από τον Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιο.

Δείτε επίσης εδώ ολόκληρη την συνέντευξη τύπου όπως μεταδόθηκε LIVE στο Facebook από το photoreporter.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *