Sunday, September 24, 2017
Home > Φωτορεπορταζ > Κοινωνια > Costa Rampane : Άφιξη luxury boutique hotel 4 αστέρων στην Πλύτρα με μια μεγάλη καλοκαιρινή γιορτή.
ΚοινωνιαΦωτορεπορταζ

Costa Rampane : Άφιξη luxury boutique hotel 4 αστέρων στην Πλύτρα με μια μεγάλη καλοκαιρινή γιορτή.

Δυο νέοι Λάκωνας επιστήμονες, τα αδέλφια Απόστολος Ατσιδάκος, πολιτικός μηχανικός  και η Χρυσαυγή Ατσιδάκου , δικηγόρος και δημοσιογράφος δημιούργησαν το  luxury boutique hotel Costa Rampane και το παρουσίασαν την Παρασκευή 18 Αυγούστου σε μια επιτυχημένη εκδήλωση που έλαβε χώρα στο cafe Rampane. Πλήθος φίλων, επισκεπτών και ενοίκων παρευρέθηκε στην εκδήλωση.

Ο υπεύθυνος μηχανικός του έργου Απόστολος Ατσιδάκος μίλησε για την ιδιαίτερη θέση της Πλύτρας και το ρυμοτομικό της σχέδιο καθώς και για το ύφος και τα χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου. Η manager του ξενοδοχείου , Χρυσαυγή Ατσιδάκου , μίλησε για την ιστορία του Castello Rampane που βρίσκεται πάνω από την Πλύτρα και από το οποίο πήρε το όνομα του το ξενοδοχείο.

Το παρόν και τις ευχές τους έδωσαν ο Βουλευτής Λακωνίας κύριος Λεωνίδας Γρηγοράκος, η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κυρία Αδαμαντία Τζανετέα, ο Δήμαρχος Μονεμβασιάς κύριος Ηρακλής Τριχείλης, ο Πρόξενος της Ελλάδας στο Μιλάνο και συμπατριώτης κύριος Νικόλαος Σάκκαρης καθώς και οι ιερείς που τελέσαν τον αγιασμό .

Ήδη το ξενοδοχείο και το καφέ Rampane που λειτουργεί στο ισόγειο του επέτυχαν την ποιοτική διαφορά στην παραλιακή λεωφόρο της Πλύτρας και αναδεικνύονται σε εκλεκτό προορισμό !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *