Wednesday, March 21, 2018
Home > Video > Εθνική βόλεϊ Γυναικών σε Σκάλα και Βλαχιώτη! (VIDEO-ΦΩΤΟ)
VideoΑθλητισμοςΡεπορταζΦωτορεπορταζ

Εθνική βόλεϊ Γυναικών σε Σκάλα και Βλαχιώτη! (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Στα υψηλότερα επίπεδα του αθλητισμού της χώρας ανεβάζει το Δήμο Ευρώτα, η παρουσία της Εθνικής ομάδας βόλεϊ γυναικών, η οποία το τελευταίο διάστημα προετοιμάζεται στο Βλαχιώτη, ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στην πόλη Όσιεκ της Κροατίας, από 31 Μαΐου έως 4 Ιουνίου. Μάλιστα, η Εθνική ομάδα έδωσε τρείς σερί φιλικές αναμετρήσεις κόντρα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ρουμανίας, με τελικό απολογισμό για την Εθνική μας, μία νίκη και δύο ήττες.

Ο «Λακωνικός Τύπος» και το photoreporter.gr βρέθηκαν στο Βλαχιώτη και παρακολούθησαν το πρώτο φιλικό ματς κόντρα στις Ρουμάνες που ολοκληρώθηκε με επικράτηση της «επίσημης αγαπημένης» με 3-1 σετ.

Ο «Λακωνικός Τύπος» εξασφάλισε για όλους εσάς αποκλειστικές δηλώσεις στελεχών της Εθνικής ομάδας, οι οποίοι αναφέρονται στην προετοιμασία της ομάδας, στους στόχους που έχει θέσει, αλλά και τη θερμή φιλοξενία που τυγχάνουν στο Δ. Ευρώτα.

Στη κάμερα μιλούν ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Ρούσης, καθώς και οι διεθνείς αθλήτριες Στέλλα Χριστοδούλου και Εύα Χαντάβα.

Πηγή κειμένου: lakonikos.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *