Tuesday, January 30, 2018
Home > Video > Στη Β’ Εθνική οι γυναίκες του Σπαρτιατικού!
VideoΑθλητισμοςΡεπορταζΦωτορεπορταζ

Στη Β’ Εθνική οι γυναίκες του Σπαρτιατικού!

Την ήττα με 3-1 σετ γνώρισε, εντός έδρας, από τον Απόλλωνα Καλαμάτας, το τμήμα βόλεϊ γυναικών του Σπαρτιατικού. Ωστόσο, το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα που διεξήχθη την Κυριακή 30/4, μικρή σημασία είχε, καθώς η ομάδα του Μιχ. Κωνσταντόπουλου είχε εξασφαλίσει την πολυπόθητη άνοδο στη Β’ Εθνική Κατηγορία, ήδη από τις 10 Απριλίου, μετά την εντός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα Ξυλοκάστρου με 3-2 σετ!

Μετά το πέρας της αναμέτρησης κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμάτας, οι θεατές που βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο Σπάρτης αποθέωσαν τις αθλήτριες του Σπαρτιατικού, οι οποίες πανηγύρισαν έξαλλα τη μεγάλη τους επιτυχία.

Ακολούθως, η ομάδα του Σπαρτιατικού βρέθηκε στο δημαρχείο Σπάρτης, όπου ο δήμαρχος Βαγγέλης Βαλιώτης και ο αντιδήμαρχος Χρ. Τ. Πλειώτας τίμησαν τα στελέχη του συλλόγου για την άνοδο στη Β’ Εθνική. Εμφανώς συγκινημένοι, τα μέλη της διοίκησης, του προπονητικού τιμ και οι αθλήτριες ευχαρίστησαν θερμά τον κ. Βαλιώτη, ενώ ο δήμαρχος επεσήμανε ότι η δημοτική Αρχή θα βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό της ομάδας, στην προσπάθεια επίτευξης των στόχων.

Πηγή κειμένου: lakonikos.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *