Wednesday, August 23, 2017
Home > Φωτορεπορταζ > Κοινωνια > Βράβευση Δημάρχου Σπάρτης στην Κόρινθο…
Κοινωνια

Βράβευση Δημάρχου Σπάρτης στην Κόρινθο…

Το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 και ώρα 7:30 μ.μ., ο Δήμαρχος Σπάρτης
κ.Ευάγγελος Βαλιώτης έδωσε το παρόν στη συναυλία που πραγματοποίησαν ο Δήμος Κορινθίων και ο Όμιλος Φίλων Ποιοτικού Τραγουδιού ‘‘Ο ΦΟΙΒΟΣ’’, στο αμφιθέατρο του 4ου Λυκείου Κορίνθου, με συμμετοχή χορωδιών της Νεμέας και του Μουσικού Ομίλου Σπάρτης.
Στην εκδήλωση επίσης παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Φλώρος και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σταύρος Αργυρόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός και ο Όμιλος «Ο ΦΟΙΒΟΣ» βράβευσαν το Δήμαρχο Σπάρτης, απονέμοντας του τιμητική πλακέτα, για τη μεγάλη προσφορά του Δήμου Σπάρτης στον Πολιτισμό.
Κατά την απονομή ο κ. Βαλιώτης ευχαρίστησε τους διοργανωτές και όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση.
Τόνισε ότι οι Δημοτικές Αρχές, τοπικά – στην Κόρινθο, στη Νεμέα, στη Σπάρτη- αλλά και σε όλη τη χώρα, όπου υπάρχουν ομάδες που ερασιτεχνικά αλλά με μεράκι δουλεύουν σκληρά, για να έχουν αξιοθαύμαστα αποτελέσματα, με μοναδικό κερδισμένο τον Πολιτισμό, οφείλουν να τις στηρίζουν.
Οι απόψεις και των δύο Δημάρχων ταυτίστηκαν καθώς υποστήριξαν ότι πρέπει να υπάρξει σχετική πρόβλεψη στο νέο Νόμο για την Αυτοδιοίκηση, που πρόκειται να ψηφιστεί, και να αυξηθούν τα κονδύλια για την ενίσχυση και πραγματοποίηση εκδηλώσεων, που προάγουν τον Πολιτισμό.

Όπως ο Δήμαρχος Κορινθίων αναδεικνύει τον Πολιτισμό και την Ιστορία της Κορίνθου που είναι παράλληλη με την Ιστορία και τον Πολιτισμό της Σπάρτης, έτσι και η Δημοτική Αρχή του Δήμου Σπάρτης στηρίζει και θα συνεχίζει να στηρίζει τέτοιου είδους εκδηλώσεις, που προάγουν και εμπλουτίζουν τον Πολιτισμό καθώς γνωρίζει πολύ καλά ότι, η Σπάρτη έχει ένα μοναδικό προνόμιο και μία μοναδική υποχρέωση , να προστατεύει, να αξιοποιεί και να διαδίδει τον Πολιτισμό της, την πολιτιστική της κληρονομιά που ξεχειλίζει από άκρη σε άκρη, δείχνοντας σεβασμό και περηφάνια στο παλιό και στο καινούριο, κατακτώντας τη θέση που αρμόζει στην ευρωπαϊκή αλλά και παγκόσμια πολιτιστική κοινότητα.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΠΑΡΤΗΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *