Ο τηλεοπτικός σταθμός κάνει άλλο ένα βήμα προς επίτευξη του στόχου που είναι η ποιοτική ανάπτυξη του προγράμματος, αλλά και του εξοπλισμού μέσω των νέων εγκαταστάσεων στο κέντρο της Πάτρας.

Ένας χώρος που σέβεται τους εργαζόμενους και δίνοντας τους ταυτόχρονα την ευκαιρία να δημιουργήσουν ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα αντάξιο των προσδοκιών των απαιτητικών τηλεθεατών πλέον.

Το Ionian channel έχει μια σταθερή ανοδική πορεία και σε αυτήν επενδύει για να καταφέρει να είναι ένας περιφερειακός τηλεοπτικός σταθμός αντάξιος ακόμα και των πανελλαδικών τηλεοπτικών σταθμών.

Το όραμα για μια περιφερειακή τηλεόραση  που θα αναδεικνύει τα προβλήματα θα ενημερώνει , θα προβάλει τον πολιτισμό των τοπικών κοινωνιών αλλά και θα ψυχαγωγεί είναι ο στόχος αλλά και ο σκοπός του Ionian channel.  

Η επένδυση στην ποιοτική ανάπτυξη του σταθμού τεχνολογικά, δείχνει σεβασμό στον τηλεθεατή αλλά και στον διαφημιζόμενο, δημιουργώντας έτσι το δίπτυχο της επιτυχίας  για αύξηση  τηλεθεατών και  διαφημιζομένων, δίνοντας του την ευκαιρία  να είναι επί της ουσίας ένας ανεξάρτητος και χωρίς αγκυλώσεις τηλεοπτικός σταθμός, που στηρίζεται στο προϊόν που παράγει.

Υπάρχει μεγάλη ανάγκη των κοινωνιών να υπάρχουν ΜΜΕ που στηρίζονται στα πόδια τους και όχι σε υποσχέσεις και σχέσεις  που τους κρατάνε όμηρους, και αυτό θα έπρεπε να είναι το ιδανικό για την κοινωνία αλλά και για τον κάθε τηλεοπτικό σταθμό.

Το όραμα, η σωστή διοίκηση, οι ουσιαστικές επενδύσεις, το κατάλληλο ειδικευμένο προσωπικό, είναι το μυστικό επιτυχίας του Ionian channel.

Το Ionian channel συνεχίζει το ταξίδι του… μείνετε συντονισμένοι φίλες και φίλοι … τα καλύτερα έρχονται!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *