Οι δημοτικές εκλογές τελείωσαν και σε κάθε δήμο οι πολίτες ανέδειξαν τον δήμαρχο και του συμβούλους της αρεσκείας τους.

Σε λίγες ημέρες θα έχουμε εθνικές εκλογές, και εκεί δεν πρέπει να ξεχάσουμε όταν πάμε να ψηφίσουμε τους πολιτευτές ή βουλευτές που ήθελαν να εκλέξουν δημάρχους με προσωπικές παρεμβάσεις για να τους έχουν σύμμαχους  στις βουλευτικές εκλογές … πρέπει να θυμηθούμε να μην τους ψηφίσουμε!

Στις δημοτικές αυτές εκλογές στο δήμο Σπάρτης ο κόσμος τελικά αποφάσισε να δοκιμάσει κάτι καινούργιο, τώρα έχει την ευκαιρία να το πράξει και στις βουλευτικές τουλάχιστον όσο αφορά τα πρόσωπα!

Αυτοί άρχοντες-ισες που νομίζουν ότι μπορούν να ελέγξουν το σώμα μέσα από επικοινωνιακά «ντερτίπια» πρέπει να περάσουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Η Λακωνία θα αλλάξει όταν εμείς το αποφασίσουμε…  ο καθένας μας έχει την ευθύνη του!

Οι παρατάξεις πρέπει φέρουν νέα πρόσωπα για να επιλέξουμε, πρόσωπα που θα μας  πείσουν ότι είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν την κοινωνία, γιατί ο λαός κουράστηκε να ζεί μόνο με την ΕΛΠΙΔΑ !

Η κάθε παράταξη σε αυτές τις εκλογές θα δείξει το πραγματικό της πρόσωπο μέσα από την λίστα των υποψηφίων της που θα έχει για κάθε νομό!

Επιστώ την προσοχή σε όλους τους υποψηφίους να αποφύγουν τον ¨κιρτρινισμό» είναι αποδεδειγμένο και πρόσφατα μάλιστα ότι δεν βοηθάει!

Υπάρχει και συνέχεια…με το καλό στις κάλπες!!!

Γράφει ο Τάκης Κούρος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *