Στα Κύθηρα περιόδευσε τις προηγούμενες ημέρες ο Χριστόφορος Μπουτσικάκης, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Την Τρίτη ο κ. Μπουτσικάκης επισκέφτηκε τον δήμαρχο Κυθήρων, Ευστρ. Χαρχαλάκη,  στο δημαρχείο, με τους δύο άνδρες να έχουν ενδιαφέρουσα συζήτηση αναφορικά με θέματα που απασχολούν το νησί. Το βράδυ της ίδιας ημέρας, ο κ. Μπουτσικάκης επισκέφθηκε την Αγία Πελαγία, όπου συναντήθηκε με τον αντιδήμαρχο, κ. Παναγιώτη Ζαντιώτη, τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Καραβά, κ. Τσάκο, αλλά και επαγγελματίες των Κυθήρων.

Το πρόγραμμα κ. Μπουτσικάκη συνεχίστηκε την Τετάρτη με επισκέψεις στης δημόσιες υπηρεσίες του νησιού.

Ποιος είναι ο Χρ. Μπουτσικάκης
Κατάγεται από τα Χανιά της Κρήτης και γεννήθηκε στις 28 Μάρτιου του 1980 στον Πειραιά όπου και μεγάλωσε.Σπούδασε στο τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά και στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος Επικοινωνία & Δημόσιες Σχέσεις. Παράλληλα με τις σπουδές του δραστηριοποιήται επαγγελματικά στον χώρο της εστίασης, συμβάλλοντας στην οικογενειακή του επιχείρηση στο Μικρολίμανο του Πειραιά.

Μεγαλώνοντας ανέπτυξε τις δικές του επιχειρηματικές δραστηριότητες και στον τομέα του τουρισμού, ειδικότερα στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων και τις μεταφορές.

Η πολιτική σταδιοδρομία του ξεκίνησε από τα φοιτητικά χρόνια όντας ενεργό μέλος της Δ.Α.Π. του Πανεπιστημίου Πειραιά και αργότερα της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας Πάντοτε όμως και παράλληλα με την επιχειρηματική του εξέλιξη παρακολουθούσε και ενημερωνόταν για την πολιτική πορεία της χώρας και τα κοινά του Πειραιά.

Στηρίζοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη από την πρώτη στιγμή και ανταποκρινόμενος στο κάλεσμά του για αλλαγή και ανανέωση του κόμματος και της χώρας δοκιμάστηκε στην εσωκομματική διαδικασία όπου και εκλέχθηκε μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος τον Απρίλιο του 2016.

Με πληροφορίες-φωτο από adelinfm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *