Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 6/9, εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε 821 άτομα, εκ των οποίων τα 615 ήταν ημεδαποί και 206 αλλοδαποί, καθώς και σε 617 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν 115 άτομα, από τα οποία 74 ήταν ημεδαποί και 41 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 56 άτομα.

Πιο αναλυτικά στη Λακωνία συνελήφθησαν εννέα άτομα και ειδικότερα: Δύο αλλοδαποί, για καταδικαστικά έγγραφα, δύο ημεδαποί για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, ένας ημεδαπός για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και τέσσερις αλλοδαποί οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Εξάλλου, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στους νομούς της Πελοποννήσου βεβαιώθηκαν συνολικά 278 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, δύο παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού και δύο παραβάσεις του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού, ενώ κατασχέθηκαν 50,8 γραμμάρια κάνναβης και μικροποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης στην Κορινθία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *