Την περιοχή Γκοριτσάς και Αγίων Αναργύρων, όπου εκτελούνται εργασίες συντήρησης του οδικού δικτύου στα πλαίσια του έργου «Συντήρηση επαρχιακού οδικού δικτύου γεωγραφικής περιοχής Δήμου Σπάρτης», επισκέφθηκε την Παρασκευή 7/9, η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Αδαμαντία Τζανετέα. Την αντιπεριφερειάρχη συνόδευαν τεχνικοί υπάλληλοι της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της ΠΕ Λακωνίας.

Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 700.000 ευρώ, προβλέπει να εκτελεσθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης σε διάφορες θέσεις του επαρχιακού δικτύου της γεωγραφικής περιοχής του Δήμου Σπάρτης  που έχει υποστεί φθορές, βελτίωση της κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης κατά μήκος του οδικού δικτύου, καθώς και επισκευή – συντήρηση των τεχνικών έργων.

Με την ευκαιρία της επίσκεψής της στο έργο, η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Αδαμαντία Τζανετέα δήλωσε ότι «η συντήρηση του συγκεκριμένου επαρχιακού δρόμου κρίθηκε επιτακτική διότι η κατάστασή του κατά τους χειμερινούς μήνες λόγω υψομέτρου και γεωμορφολογίας της περιοχής, επιδεινώνεται σωρευτικά, με αποτέλεσμα να έχει υποστεί σημαντικές φθορές τόσο  ο ασφαλτοτάπητας όσο και τα τεχνικά έργα». Η κ. Τζανετέα συμπλήρωσε ότι «η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης έχουν εξασφαλίσει πόρους από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και έχουν προγραμματίσει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα σημαντικά έργα συντήρησης και οδοσήμανσης του εθνικού και επαρχιακού δικτύου της Λακωνίας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *