Τα πρώτα δείγματα γραφής ενώπιον του σπαρτιατικού και λακωνικού κοινού έδωσε η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Σπάρτης, η οποία διοργάνωσε ένα πρωτότυπο ποδοσφαιρικό event, την Παρασκευή 7/9 στην κεντρική πλατεία Σπάρτης.

Οι μικροί φίλοι είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα διαδραστικό παιχνίδι ποδοσφαίρου μεταξύ των παιδιών και των προπονητών της Ακαδημίας, ενώ οι υπεύθυνοι της σχολής παρείχαν πληροφορίες σε όλους τους ενδιαφερόμενους αναφορικά με την ποδοσφαιρική σεζόν και τα μαθήματα που ξεκινούν στη Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Σπάρτης.

Η δράση διεξήχθη υπό την αιγίδα του Δήμου Σπάρτης, σε συνεργασία με τον Όμιλο Νεολαίας και Άθλησης Σπάρτης.

Την προσεχή εβδομάδα ξεκινούν τα μαθήματα στις εγκαταστάσεις της Σχολής στο «Sparta Arena», σε μια χρονιά που έρχεται να «ταράξει» τα ποδοσφαιρικά δρώμενα στη Λακωνία και να αναβαθμίσει σημαντικά τον τομέα υποδομών και την ανάδειξη νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών στη Λακωνία. Η πολυετής πανελλαδική εμπειρία και επιτυχημένη παρουσία του Ολυμπιακού υπογράφουν την επιτυχία.

Ευχαριστήριο στον δήμαρχο Σπάρτης 
και τον Αθλητικό Οργανισμό
«Η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Σπάρτης θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Σπάρτης κ. Βαγγέλη Βαλιώτη και τον Οργανισμό Νεολαίας και Άθλησης για την συνεργασία και την βοήθεια που μας παρείχε, για την διεξαγωγή του event στην κεντρική πλατεία».

Δήλωση προέδρου 
ΕΠΣ Λακωνίας Π. Καρρά
Σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας κ. Παναγιώτης Καρράς υποδέχεται τη Σχολή Ολυμπιακού Σπάρτης ως εξής: «Καλωσορίζουμε στη πόλη της Σπάρτης και στον νομό Λακωνίας, την πρώτη σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού με διευθυντές τον Νίκο Πανταζόπουλο και Ανδρέα Παναγάκη και εύχομαι να βοηθήσει σημαντικά στην ανάπτυξη του Λακωνικού Ποδοσφαίρου. Θα ήθελα να συγχαρώ επίσης την ομάδα φοιτητών του τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού που συμβάλλουν στην άρτια οργάνωση της Ακαδημίας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *